SmartBand-alarm

Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10

Dit SmartBand har to forskellige alarmfunktioner. Den ene er den almindelige alarmfunktion, som kun fungerer, når dit SmartBand er tilsluttet en Xperia™-enhed. Den anden er smartvækningsfunktionen, som vækker dig, når du er kommet til et punkt, hvor du sover let, så du føler dig udhvilet.

Alarmbeskeder på en Xperia™-enhed

Dit SmartBand vibrerer, når forudindstillede alarmer aktiveres på den Xperia™-enhed, der er oprettet forbindelse til.

Sådan aktiverer du alarmbeskeder på en Xperia™-enhed

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm på din Xperia™-enhed, og find og tap derefter på Smart Connect.
    2. Tap på Enheder > SmartBand > SmartBand.
    3. Markér afkrydsningsfeltet Alarm.

Sådan udskyder du en alarm, når den vibrerer

• Tryk på tænd/sluk-knappen.

Smartvækning

Du kan indstille en eller flere smartvækningsalarmer i SmartBand-app. Smartvækningsalarmer vækker dig på det tidspunkt, der er bedst i forhold til din søvncyklus. Du får besked via en vibratoralarm. Smartvækningsfunktionen bruger søvndata fra dit SmartBand inden for et forudindstillet tidsinterval til at vække dig, når du kommer til et punkt, hvor du sover let.

Hvis du f.eks. indstiller en smartvækningsalarm til kl. 6:30-7:00, og dit SmartBand er i nattilstand, bliver du vækket på et tidspunkt mellem kl. 06:30 og 07:00, når du kommer til et punkt, hvor du sover let. Hvis du ikke kommer til et punkt, hvor du sover let i denne periode, vækker smartvækningsalarmen dig kl. 07:00. Hvis dit SmartBand er i dagtilstand, vækkes du af alarmen kl. 07:00.

Sådan tilføjer du en smartvækningsalarm

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm på din Android™-enhed, og find og tap derefter på Smart Connect.
    2. Tap på Enheder > SmartBand > SmartBand.
    3. Tap på Smartvækning, og tap derefter på Icn sony browser add.
    4. Tap på Tid, rul op eller ned for at tilpasse indstillingen, og tap derefter på Indstil.
    5. Tap på Gentag, markér de dage, hvor alarmen skal gentages, og tap derefter på OK.
    6. Tap på Vækningsinterval, og vælg en indstilling.
    7. Tryk på Udført.

Sådan redigerer du en eksisterende smartvækningsalarm

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm på din Android™-enhed, og find og tap derefter på Smart Connect.
    2. Tap på Enheder > SmartBand > SmartBand.
    3. Tap på Smartvækning, og tap derefter på den alarm, du vil indstille.
    4. Tap på Tid, rul op eller ned for at tilpasse indstillingen, og tap derefter på Indstil.
    5. Tap på Gentag, markér de dage, hvor alarmen skal gentages, og tap derefter på OK.
    6. Tap på Vækningsinterval, og vælg en indstilling.
    7. Tryk på Udført.

Sådan sletter du en smartvækningsalarm

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm på din Android™-enhed, og find og tap derefter på Smart Connect.
    2. Tap på Enheder > SmartBand > SmartBand.
    3. Tap på Smartvækning, og tryk derefter på den alarm, du vil slette, og hold fingeren nede.
    4. Tap på Icn sony menu delete og tap derefter på Ja.

Sådan slår du en smartvækningsalarm til

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm på din Android™-enhed, og find og tap derefter på Smart Connect.
    2. Tap på Enheder > SmartBand > SmartBand.
    3. Tap på Smartvækning, og træk skyderen ud for den smartvækningsalarm, du vil aktivere, til højre.

Sådan slår du smartvækningsalarmen fra, når den vibrerer

• Tryk på tænd/sluk-knappen.