account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Målsætning

    Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10

    Sæt mål for aktiviteterne i din hverdag. Det kan f.eks. være antallet af skridt, du skal gå, eller hvor mange kalorier du vil forbrænde.

    Sådan angiver du et mål

    1. Tap på den aktivitet, du vil angive et mål for, i Lifelog-appen.
    2. Tap på DAG, og find og tap derefter på Icn sony menu settings.
    3. Rul op eller ned for at justere værdien for målet, og tap derefter på INDSTIL.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!