Genoprettelse af forbindelsen til dit SmartBand

Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10

Hvis forbindelsen går tabt, f.eks. når den tilsluttede Android™-enhed kommer uden for rækkevidde, forsøger dit SmartBand automatisk at genoprette forbindelsen flere gange. Hvis der ikke er oprettet forbindelse efter en bestemt periode, holder dit SmartBand op med at forsøge at genoprette forbindelsen. Når det sker, kan du bede enheden om at forsøge igen ved hjælp af til/fra-tasten, eller du kan genoprette forbindelsen mellem de to enheder ved hjælp af NFC.

Sådan tvinger du dit SmartBand til at forsøge at genoprette forbindelsen

• Tryk kortvarigt på tænd/sluk-tasten.

Sådan genopretter du forbindelsen til SmartBand via NFC

1. Android™-enhed: Kontrollér, at NFC-funktionen er aktiveret, og at skærmen er aktiv og låst op.
    2. Anbring Android™-enheden over dit SmartBand, så NFC-området på de to enheder rører hinanden. Icn sony ellis connected vises kortvarigt i statuslinjen og permanent i meddelelsespanelet, når forbindelsen til SmartBand er aktiv.

Tip

Du kan trække statuslinjen ned for at åbne meddelelsespanelet, så du hurtigt kan få adgang til SmartBand-app og Lifelog-appen.