Beskeder om rækkeviddealarmer

Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10

Du kan modtage en besked, hvis du glemmer din Android™-enhed et andet sted, ved at aktivere den funktion, der underretter dig om en rækkeviddealarm. Dit SmartBand giver dig derefter besked med tre korte vibrationer, når afstanden mellem dit SmartBand og den Android™-enhed, der er tilsluttet, bliver for stor og resulterer i, at forbindelsen afbrydes.

Sådan slår du funktionen til beskeder om rækkeviddealarmer til

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm på din Android™-enhed, og find og tap derefter på Smart Connect.
    2. Tap på Enheder > SmartBand > SmartBand.
    3. Markér afkrydsningsfeltet Rækkeviddealarm.