Forberedelse af brug af SmartBand

For at dit SmartBand kan fungere, skal det have forbindelse til din Android™-enhed, og den nyeste version af følgende programmer skal være installeret på Android™-enheden: Smart Connect™, SmartBand-app og Lifelog.

Hvis du konfigurerer dit SmartBand vha. NFC, bliver du under opsætningen dirigeret til Google Play™, og her kan du installere de nødvendige apps, der skal bruges sammen med dit SmartBand.

Hvis du konfigurerer dit SmartBand ved hjælp af Bluetooth®, skal du udføre nogle ekstra trin for at installere de nødvendige apps via Google Play™ og oprette forbindelse til din Android™-enhed.

Note

Smart Connect-appen er forudinstalleret på alle Android™-enheder fra Sony Mobile, når du køber dem. Sørg for, at du opdaterer appen til den nyeste version.

Tip

Når SmartBand-app er installeret, findes det ikke på programskærmen. Du kan få adgang til det under Enheder i Smart Connect-appen, når du har oprettet forbindelse mellem dit SmartBand og Android™-enheden.

Sådan konfigurerer du SmartBand ved hjælp af NFC

Ill sony ellis nfc pair
    1. Sørg for, at dit SmartBand er opladet i mindst 30 minutter.
    2. Android™-enhed: Kontrollér, at du har installeret eller opdateret Smart Connect-appen til den nyeste version fra Google Play™.
    3. Android™-enhed: Kontrollér, at NFC-funktionen er aktiveret, og at skærmen er aktiv og låst op.
    4. Anbring Android™-enheden over dit SmartBand, så NFC-området på de to enheder rører hinanden. Følg derefter vejledningen på Android™-enheden for at installere SmartBand-app og Lifelog-appen. Icn sony ellis connected vises kortvarigt på statuslinjen og permanent i meddelelsespanelet, når der er en aktiv forbindelse til SmartBand.

Note

Hvis du lader NFC-områderne på begge enheder røre hinanden, efter at alle appsene er blevet installeret, og dit SmartBand er aktiveret og tilsluttet, starter Lifelog-appen automatisk.

Tip

Du kan trække statuslinjen ned for at åbne meddelelsespanelet, så du hurtigt kan få adgang til SmartBand-app og Lifelog-appen.

Sådan konfigurerer du dit SmartBand ved hjælp af Bluetooth®

1. Sørg for, at dit SmartBand er blevet opladet i mindst 30 minutter.
    2. Android™-enhed: Kontrollér, at du har installeret eller opdateret Smart Connect-appen til den nyeste version fra Google Play™.
    3. Start Smart Connect-programmet.
    4. Slå SmartBand til.
    5. Android™-enhed: Slå Bluetooth®-funktionen til, søg derpå efter Bluetooth®-enheder, og vælg SWR10 på listen over tilgængelige enheder.
    6. Følg vejledningen for at installere SmartBand-app og Lifelog-programmet. Icn sony ellis connected vises kortvarigt på statuslinjen og permanent i meddelelsespanelet, når der er en aktiv forbindelse til SmartBand.

Note

Alle de apps, der er nødvendige, for at SmartBand kan fungere, er tilgængelige via Google Play™.

Tip

Du kan trække statuslinjen ned for at åbne meddelelsespanelet, så du hurtigt kan få adgang til SmartBand-app og Lifelog-appen.