Oprettelse af Life Bookmarks

Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10

Anvend SmartBand til at oprette Life Bookmarks. I Life Bookmarks gemmes oplysninger om tidspunkt og placeringer, og du får hjælp til at huske særlige begivenheder. Du skal have en aktiv internetforbindelse, hvis der skal kunne indsamles placeringsdata.

Sådan opretter du et Life Bookmark ved hjælp af Lifelog-appen

1. Tap på Icn sony ellis add bookmark Lifelog-appen.
    2. Følg vejledningen på skærmen.
    3. Du kan om nødvendigt tilføje noter og derefter tappe på OK.

Sådan opretter du et Life Bookmark ved hjælp af SmartBand

1. Sørg for, at dit SmartBand er tændt og i dagtilstand.
    2. Tryk to gange på til/fra-tasten for at logføre tid og sted.
    3. Opret forbindelse mellem dit SmartBand og din Android™-enhed. Du kan eventuelt føje noter til dit Bookmark i Lifelog-appen.