account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Beskeder om indgående opkald

    Dit SmartBand giver dig besked med kontinuerlige vibrationer ved et indgående opkald.

    Sådan slår du funktionen til beskeder om indgående opkald til

    1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm på din Android™-enhed, og find og tap derefter på Smart Connect.
    2. Tap på Enheder > SmartBand > SmartBand.
    3. Markér afkrydsningsfeltet Indgående opkald.

    Sådan slår du ringetonen fra for indgående opkald

    • Tryk kortvarigt på til/fra-tasten på dit SmartBand.
    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Close Luk
    Find dit produkt
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer