Introduktion

Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10

Dit SmartBand er designet til at blive båret på det håndled, du foretrækker, og kan tilsluttes din Android™-enhed for at hjælpe dig med at holde styr på dine daglige aktiviteter. Via Lifelog-appen og din Android™-enhed kan du synkronisere data med dit SmartBand og se, hvor mange skridt du har taget, hvordan du har sovet, og meget mere. Dit SmartBand har også en vibrationsfunktion, der underretter dig om alarmer samt indgående meddelelser og opkald. Du kan også bruge dit SmartBand til at styre medieafspilning på din Android™-enhed.

Selv når dit SmartBand ikke er tilsluttet din Android™-enhed, indsamler det oplysninger om antallet af skridt samt data om din gang, dit løb og din søvn samt Life Bookmarks. Disse data kan gemmes i dit SmartBand i op til to uger.

Note

Hvis du vil bruge dit SmartBand sammen med din Android™-enhed, skal du sørge for, at softwareversionen på din Android™-enhed er Android™ 4.4 eller nyere, og at din Android™-enhed understøtter lavenergistandarden Bluetooth® 4.0. Husk også, at du skal have en aktiv internetforbindelse for at synkronisere data mellem dit SmartBand og din Android™-enhed.