Beskeder

Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10

Alle beskeder, der vises på statuslinjen på en tilsluttet Android™-enhed, kan videresendes til SmartBand. Når der kommer en ny besked, vibrerer dit SmartBand én gang, og beskedindikator A blinker hvert sjette sekund. Brug SmartBand-app til at vælge, hvilke beskeder der skal videresendes til dit SmartBand.

Sådan slår du beskedfunktionen til

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm på din Android™-enhed, og søg så efter og tap på Smart Connect.
    2. Tap på Enheder > SmartBand > SmartBand.
    3. Træk skyderen ud for Beskeder til højre.
    4. Hvis det er første gang, du slår beskedfunktionen til, skal du følge vejledningen på skærmen for at give SmartBand-app adgang til dine beskeder.

Sådan vælger du, hvilke beskeder der skal videresendes til SmartBand

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm på din Android™-enhed, og søg så efter og tap på Smart Connect.
    2. Tap på Enheder > SmartBand > SmartBand.
    3. Tap på Beskeder.
    4. Markér eller fjern markeringen i de ønskede indstillinger på listen, der vises.