Opladning af dit SmartBand

Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10

Inden du anvender SmartBand første gang, skal du oplade enheden i ca. 30 minutter. Det anbefales, at du bruger en Sony-oplader.

Sådan oplader du dit SmartBand

Ill sony ellis charging
    1. Sæt den ene ende af USB-kablet i opladeren eller i USB-porten på en computer.
    2. Sæt den anden ende af kablet i Micro USB-porten på dit SmartBand.

Status for batteriets beskedindikator

Beskedindikator A blinker kontinuerligt. Batteriet er ved at blive opladet og er endnu ikke fuldt opladet.
    Beskedindikator A er tændt. Batteriet er fuldt opladet.

Sådan kontrollerer du batteriniveauet i dit SmartBand

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm på din Android™-enhed, og søg så efter og tap på Smart Connect.
    2. Tap på Enheder > SmartBand.

Besked om lavt batteriniveau

Når SmartBand er aktiveret, og batteriniveauet er mindre end 5 %, udsender SmartBand to korte vibrationer, og et pop op-vindue i SmartBand-app-appen giver dig besked om, at batteriet i dit SmartBand er ved at løbe tør for strøm.