Automatisk nattilstand

Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10

Du kan indstille dit SmartBand til automatisk at skifte fra dag- til nattilstand på et bestemt tidspunkt og i en bestemt periode. Automatisk nattilstand aktiveres kun, hvis dit SmartBand ikke registrerer nogen bevægelser på det forudindstillede aktiveringstidspunkt. Hvis du stadig bevæger dig, venter det, indtil du holder op. På samme måde aktiveres dagtilstanden om morgenen i op til én time før det forudindstillede sluttidspunkt, hvis der registreres bevægelse. Hvis det forudindstillede sluttidspunkt nås, uden at der registreres bevægelse, forbliver SmartBand i nattilstand og skifter kun til dagtilstand, når der registreres bevægelse.

Sådan slår du den automatiske nattilstand til

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm på din Android™-enhed, og find og tap derefter på Smart Connect.
    2. Tap på Enheder > SmartBand > SmartBand.
    3. Træk skyderen ved siden af Automatisk nattilstand til højre.

Sådan angiver du et tidsinterval for den automatiske nattilstand

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm på din Android™-enhed, og find og tap derefter på Smart Connect.
    2. Tap på Enheder > SmartBand > SmartBand.
    3. Tap på Automatisk nattilstand.
    4. Juster indstillingerne for tidsinterval, og tap derefter på Indstil.
    5. Tryk på Udført.