account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Data om mine aktiviteter opdateres ikke i Lifelog-appen

    Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10
    • Sørg for, at du bærer dit SmartBand på det håndled, du bruger mest, når du indsamler data.

    • Kontrollér, at du har forbindelse til internettet, så du sikrer vellykket datasynkronisering mellem dit SmartBand og Lifelog-appen på din Android™-enhed. Vær også opmærksom på, at data kun gemmes i dit SmartBand i op til to uger.


    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!