account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    SmartBand oplades tilsyneladende ikke

    Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10
    • Kontrollér status for batteriets beskedindikator.

      Mere

      Status for batteriets beskedindikator

      Beskedindikator A blinker kontinuerligt. Batteriet er ved at blive opladet og er endnu ikke fuldt opladet.
      Beskedindikator A er tændt. Batteriet er fuldt opladet.

    • Oplad SmartBand ved hjælp af et andet USB-kabel, eller oplad SmartBand via en USB-port på en computer for at udelukke, at der noget galt med kablet eller opladeren.


    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!