Forbindelsen mellem mit SmartBand og Android™-enheden afbrydes

Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10
    • Oplad dit SmartBand.

• Oplad din Android™ enhed.

• Sørg for, at dit SmartBand ikke er placeret for langt væk fra Android™-enheden.

• Genopret forbindelse mellem dit SmartBand og din Android™-enhed vha. NFC.

Mere

Sådan genopretter du forbindelsen til dit SmartBand vha. NFC

1. Android™-enhed: Kontrollér, at NFC-funktionen er slået til, og at skærmen er aktiv og låst op.
      2. Anbring Android™-enheden over dit SmartBand, så NFC-registreringsområdet på hver enhed berører hinanden. Icn sony ellis connected vises kortvarigt i statuslinjen og permanent i meddelelsespanelet, når forbindelsen til SmartBand er aktiv.

Tip

Du kan trække statuslinjen ned for at åbne meddelelsespanelet og hurtigt få adgang til SmartBand- og Lifelog-appen.