Mine søvndata blev ikke registreret

Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10
    • Kontrollér tilstanden for dit SmartBand, og sørg for, at det i nattilstand.

Mere

Sådan kontrollerer du, hvilken tilstand dit SmartBand er i

• Tryk kortvarigt på til/fra-tasten. Beskedindikatorerne skifter mellem, at henholdsvis én og to indikatorer lyser, når dit SmartBand er i nattilstand, og når det er i dagtilstand, lyser beskedindikatorerne én for én, og derefter slukkes alle indikatorer.

• Skift dit SmartBand til nattilstand, hvis det er i dagtilstand.

Mere

Sådan skifter du mellem dagtilstand og nattilstand

• Tryk på tænd/sluk-tasten, og hold den nede i to sekunder.