Jeg kan ikke konfigurere mit SmartBand, så det fungerer med min Android™-enhed

Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10
    • Sørg for, at dit SmartBand er opladet og tændt.

• Kontrollér, at softwareversionen på Android™-enheden er Android™ 4.4 eller nyere, og at din Android™-enhed understøtter Bluetooth® version 3.0.

• Sørg for, at du har installeret den nyeste version af SmartBand-appen på Android™-enheden, og par derefter dit SmartBand med din Android™-enhed.

• Træk statuslinjen øverst på skærmen nedad for at åbne meddelelsespanelet, og kontrollér derefter, at Icn sony ellis connected vises. Hvis Icn sony ellis connected vises, er der allerede forbindelse.

• Sørg for, at SmartBand er højst 10 meter fra din telefon eller tablet.

• Sørg for, at Bluetooth®-funktionen er slået til på din telefon eller tablet.

• Slå Bluetooth®-funktionen på din telefon eller tablet fra, slå den til igen, og vent et minut.

• Konfigurer dit SmartBand igen til at fungere sammen med din Android™-enhed.

Mere

Sådan konfigurerer du dit SmartBand ved hjælp af NFC

Ill sony ellis nfc pair
      1. Kontrollér, at dit SmartBand er opladet i mindst 30 minutter.
      2. Android™-enhed: Kontrollér, at du har installeret eller opdateret Smart Connect-appen til den sidste nye version fra Google Play™.
      3. Android™-enhed: Kontrollér, at NFC-funktionen er slået til, og at skærmen er aktiv og låst op.
      4. Anbring Android™-enheden oven på dit SmartBand, så NFC-området på hver enhed rører hinanden. Følg derefter vejledningen på Android™-enheden for at installere SmartBand-appen og Lifelog-appen. Icn sony ellis connected vises kortvarigt i statuslinjen og permanent i meddelelsespanelet, når forbindelsen til SmartBand er aktiv.

Note

Hvis du lader NFC-områderne på hver enhed berøre hinanden, efter at alle appsene er blevet installeret, og dit SmartBand er aktiveret og tilsluttet, starter Lifelog-appen automatisk.

Tip

Du kan trække statuslinjen ned for at åbne meddelelsespanelet og hurtigt få adgang til SmartBand- og Lifelog-appen.

Sådan konfigurerer du dit SmartBand ved hjælp af Bluetooth®

1. Sørg for, at dit SmartBand er blevet opladet i mindst 30 minutter.
      2. Android™-enhed: Kontrollér, at du har installeret eller opdateret Smart Connect-appen til den sidste nye version fra Google Play™.
      3. Start Smart Connect-appen.
      4. Tænd for dit SmartBand.
      5. Android™-enhed: Slå Bluetooth®-funktionen til, og scan derefter efter Bluetooth®-enheder, og vælg SWR10 på listen over tilgængelige enheder.
      6. Følg vejledningen for at installere SmartBand-appen og Lifelog-appen.  Icn sony ellis connected vises kortvarigt i statuslinjen og permanent i meddelelsespanelet, når forbindelsen til SmartBand er aktiv.

Note

Alle de apps, der er nødvendige, for at SmartBand kan fungere, er tilgængelige via Google Play™.

Tip

Du kan trække statuslinjen ned for at åbne meddelelsespanelet og hurtigt få adgang til SmartBand- og Lifelog-appen.

• Hvis der stadig ikke er forbindelse, kan du nulstille eller fjerne parringen af dit SmartBand og prøve at oprette forbindelse igen.

Mere

Sådan nulstiller du dit SmartBand

1. Sluk for dit SmartBand.
      2. Tryk på tænd/sluk-knappen, og hold den nede, til beskedindikator A begynder at blinke.