account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    SmartBand oplades tilsyneladende ikke

    Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10
    • Kontrollér status for batteriets beskedindikator.

      Mere

      Status for batteriets beskedindikator

      Beskedindikator A blinker kontinuerligt. Batteriet er ved at blive opladet og er endnu ikke fuldt opladet.
      Beskedindikator A er tændt. Batteriet er fuldt opladet.

    • Oplad SmartBand ved hjælp af et andet USB-kabel, eller oplad SmartBand via en USB-port på en computer for at udelukke, at der noget galt med kablet eller opladeren.