Widgets

Widgets er små apps, du kan anvende direkte via vinduesskærmen. De fungerer også som genveje. Widgeten Kalender giver dig f.eks. mulighed for at se grundlæggende kalenderoplysninger direkte på vinduesskærmen. Du kan hente flere widgets på Google Play™.

Sådan tilføjer du en widget på vinduesskærmen

1. Hvis du vil aktivere vinduesskærmen, skal du trykke kortvarigt på tænd/sluk-knappen Key and power k90.
    2. Stryg til højre, indtil Icn sony and lockscreen add pane vises, og tap derefter på den. Du bliver derefter bedt om at åbne dækslet for at tilføje en widget direkte på telefonen.
    3. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive din pinkode, dit mønster eller din adgangskode for at låse skærmen på telefonen op.
    4. Find og tap på den widget, du vil tilføje.

Note

De elementer, der vises, når du tapper på Icn sony and lockscreen add pane, er valgt som standard, og dette kan ikke ændres.

Sådan flyttes en widget på vinduesskærmen

1. Hvis du vil aktivere vinduesskærmen, skal du trykke kortvarigt på tænd/sluk-knappen Key and power k90.
    2. Berør og hold ned på den widget, du vil flytte, og træk den til den nye placering.

Sådan fjerner du en widget fra vinduesskærmen

1. Hvis du vil aktivere vinduesskærmen, skal du trykke kortvarigt på tænd/sluk-knappen Key and power k90.
    2. Berør og hold ned på den widget, du vil fjerne, og træk den derefter til Icn app tray delete.

Note

Kameraikonet og musikafspilleren vises på skærmen som standard og kan ikke fjernes.