Interaktion med vinduet

Når Interaktivt cover er konfigureret og monteret på telefonen, skal du lukke coveret for at aktivere vinduesfunktionen. Når vinduesfunktionen er aktiv, bliver displayet på din telefon mindre, så det passer til vinduet på coveret. Dette vindue er magen til en miniversion af telefonens skærm, og du kan interagere med det på samme måde. Du kan f.eks. stryge eller tappe på vinduesskærmen for at navigere rundt.

Strygebevægelser

Strygebevægelser

• Se flere widgets og andre handlinger.

Tapbevægelser

Tappebevægelse

• Åbn eller vælg et element.