One touch-opsætning

Med One-touch-opsætning skal du blot lade NFC-området på din smartphone berøre NFC-området på Interaktivt cover. NFC-funktionen starter opsætningsproceduren, og du kan derefter tilpasse dine vinduesfunktioner og -indstillinger.

Sådan forbereder du Interaktivt cover til brug

Installation

1. Åbn tilbehøret Interaktivt cover.
    2. Sørg for, at NFC-funktionen på telefonen er slået til, og at skærmen er aktiv og låst op. Anbring derefter bagsiden af telefonen over NFC-registreringsområdet på tilbehøret, som vist på billedet. NFC-områderne på enhederne skal berøre hinanden.

Sådan monterer du Interaktivt cover på telefonen

Montering

1. Placer bagsiden af telefonen over bagsiden af tilbehøret, så kameraobjektivet er justeret i forhold til hullet til tilbehørets kameraobjektiv.
    2. Tryk fast ned på alle telefonens kanter for at sikre, at den sidder godt fast.