Introduktion

Interaktivt cover er et smart cover til din Xperia™ Z5-smartphone, hvor du kan få vist og anvende bestemte funktioner. Når du lukker coveret, aktiveres vinduesfunktionen, og udvalgte widgets fra smartphonens statuslinje eller startskærm vises i vinduet. Du kan derefter interagere med disse udvalgte widgets og tilknyttede funktioner. Du kan f.eks. se og læse en indgående meddelelse, aktivere kameraet på din smartphone, styre din musik og besvare et indgående opkald – alt sammen uden at åbne coveret.