Håndtering af indgående opkald

Når du modtager et opkald på din smartphone, kan du se, hvem der ringer, på skærmen på Interaktivt cover. Du kan derefter interagere med vinduesskærmen for at acceptere eller afvise opkaldet.

Sådan besvarer du et indgående opkald

• Hvis du vil acceptere det indgående opkald, skal du trække fra højre til venstre på vinduesskærmen.

Sådan afviser du et indgående opkald

• Træk fra højre til venstre på vinduesskærmen.

Besvarelse af et videoopkald

Når du modtager et videoopkald, mens Interaktivt cover er sat på, bliver du bedt om at åbne coveret for at starte telefonens frontkamera.

Sådan besvarer du et videoopkald

• Åbn coveret på Interaktivt cover, og se ind i frontkameraet på telefonen.