Skærmen slukker, når jeg lukker coveret

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ1 Interaktivt berøringscover SCTG50
    • Du kan aktivere skærmen ved at trykke på til/fra-tasten. Hvis skærmen ikke aktiveres, når du trykker på tasten, skal du kontrollere, at du har valgt den rette covertype. Hvis skærmen skal forblive tændt, kan du angive det, enten når du vælger covertype, eller ved at åbne appen Interaktivt cover.

Mere

Sådan vælger du et cover

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm > Valg af cover.
      2. Tap på Interaktivt berøringscover > OK.
      3. Tap på Åbn, og tap derefter på skyderen ud for Skærmen slukkes, når coveret lukkes for at slå funktionen til eller fra.

Note

Hvis du allerede har valgt Interaktivt berøringscover, skal du søge efter og tappe på Interaktivt cover > Skærmen slukkes, når coveret lukkes for at slå funktionen til eller fra.