account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Enheden oplader langsomt eller slet ikke, når jeg bruger en trådløs oplader

    Arrow left Oversigt over support til Interaktivt cover og holder SCSH30 til Xperia XZ2 Premium
    • Fjern coveret fra enheden, når du bruger en trådløs oplader.

      Mere

      Sådan fjerner du enheden fra coveret

      En Sony-smartphone, der fjernes fra coveret.
      • Fjern øverste højre hjørne af enheden fra kabinettet, og fjern derefter nederste højre hjørne.


    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!