account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Jeg kan ikke få min enhed til at stå op

    Arrow left Oversigt over support til Interaktivt cover og holder SCSH30 til Xperia XZ2 Premium
    Kabinet, der fjernes fra bagsiden af coveret.
    • Hvis du vil bruge coveret som stativ, skal du fjerne kabinettet fra bagsiden af coveret ved at løfte i venstre side af kabinettet.

    • Når du ikke længere vil bruge coveret som stativ, skal du sætte kabinettet godt fast igen.


    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!