Interaktion med vinduet

Når vinduet Cover er konfigureret og sat på telefonen, skal du lukke dækslet for at aktivere vinduesfunktionen. Når vinduesfunktionen er aktiv, reduceres displayet på din telefon, så det passer til vinduet på dækslet. Dette vindue er magen til en miniversion af telefonens skærm, og du kan interagere med den på samme måde. Du kan f.eks. stryge eller tappe på vinduesskærmen for at navigere rundt.

Strygebevægelser

Swiping

• Se flere widgets og andre handlinger.

Tapbevægelser

Tapping

• Åbn eller vælg et element.