account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjælp os med at forbedre vores websted
Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

Startskærm

Når vinduet Cover er sat på, og vinduesfunktionen er aktiv, vises en startskærm i vinduet. Denne startskærm er hovedskærmen, som du bruger til at navigere til andre skærme og foretage forskellige handlinger. Den ligner startskærmen på din telefon. Her kan du f.eks. få vist beskeder om ubesvarede opkald eller ulæste sms'er samt tage billeder.

Var disse oplysninger nyttige for dig?
Ja Nej
Dit input er værdifuldt!
Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
Send
Tak for dit input!
Find dit produkt
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer