Kamera

På startskærmen for vinduet Cover kan du åbne kameraappen og tage billeder i stående eller liggende retning.

Sådan tager du foto fra startskærmen på vinduet Cover

1. Hvis du vil aktivere vinduesskærmen, skal du trykke kortvarigt på tænd/sluk-knappen Key and power k90.
    2. Berør og hold nede på Icn sony camera cap mode normal, og træk derefter opad for at aktivere kameraet.
    3. Når kameraet åbnes, skal du finde motivet i søgeren.
    4. Når du er klar til at tage fotoet, skal du tappe på Icn sony camera onscreen lock button