Nedtoning og vækning af skærmen

Når vinduet Cover er sat på og ikke anvendes i et bestemt stykke tid, nedtones vinduesskærmen automatisk. Du kan også nedtone vinduesskærmen manuelt og vække den når som helst.

Sådan vækker du vinduesskærmen

1. Sørg for, at Tap for at vække-tilstanden er slået til på din Xperia™-smartphone. Du kan slå den til ved at tappe på Indstillinger > Skærm, og derefter trække skyderen ud for Tap for at vække til højre.
    2. Tap to gange på vinduesskærmen, eller tryk kortvarigt på tænd/sluk-tasten.

Sådan nedtoner du vinduesskærmen manuelt

• Tryk kortvarigt på tænd/sluk-tasten.