Alarm

Du kan få vist en aktiveret alarm på startskærmen for vinduet Cover. Hvis du vil anvende en alarm, skal du først have adgang til smartphonen, dvs. når coveret er åbnet eller ikke er sat på.

Sådan indstiller du en alarm

1. Åbn frontdækslet på tilbehøret, så du har direkte adgang til startskærmen på din telefon.
    2. Tap på Icn sony home apptray normal på telefonens startskærm.
    3. Find og tap på Alarm og ur.
    4. Tap på Key gesture add.
    5. Tap på Tid, og juster tiden ved at rulle op og ned.
    6. Tap på Indstil.
    7. Rediger evt. andre alarmindstillinger.
    8. Tap på Udført. Denne alarm vises nu på startskærmen på vinduet Cover.

Sådan udskyder du en alarm, når den lyder

• Tap på Udskyd, når den vises på vinduesskærmen.

Sådan slår du en alarm fra, når den lyder

• Træk Icn stat notify alarm til højre på vinduesskærmen.

Sådan slår du en udskudt alarm fra

1. Åbn vinduet Cover.
    2. På telefonens startskærm skal du trække statuslinjen nedad for at åbne meddelelsespanelet og derefter tappe på Icn stat notify alarm.