Nogle apps fungerer ikke korrekt

Arrow left Oversigt over support til Interaktivt cover med klap SCR54 til Xperia XA

Hvis forsiden af klappen på det interaktive cover SCR54 til Xperia™ XA er foldet sammen på bagsiden af din Xperia™-enhed, kan det forstyrre kompassensoren på din enhed. Dette kan påvirke kortapps og andre navigationsapps.

Når du bruger apps, der bruger kompassensoren, skal du sikre dig, at forsiden på klappen af coveret ikke er foldet og dækker for bagsiden af din enhed.

Cover med foldet klap