Sådan bruger du headsettet til telefonopkald

Pas på:
Af sikkerhedsmæssige årsager skal du undgå at bruge dit headset til at håndtere opkald, når du kører. Med henblik på trafiksikkerheden anbefales det ikke at bruge høretelefoner, mens du går, løber eller cykler.

Disse funktioner fungerer kun, hvis du bruger en Android- eller iOS-enhed, der understøtter de pågældende funktioner, for eksempel håndtering af opkald.

Tip

Hvis du bruger høretelefoner, der ikke har en mikrofon, kan du i stedet bruge mikrofonen på dit headset til opkald.

Sådan besvarer du et opkald

• Tryk kort på Icn acc rmy multi function key, når du hører et signal for et indgående opkald.

Sådan afslutter du et opkald

• Tryk kort på Icn acc rmy multi function key under et igangværende opkald.

Sådan afviser du et opkald

• Hold nede på Icn acc rmy multi function key i 1 sekund, når du hører et signal for et indgående opkald.

Sådan besvarer du opkald nummer to

• Hvis du hører to bip under et igangværende opkald, er der endnu et indgående opkald. Tryk kort på Icn acc rmy multi function key for at parkere et igangværende opkald og besvare et nyt opkald.

Tip

Du kan når som helst skifte mellem de to opkald ved hurtigt at tappe to gange på Icn acc rmy multi function key.

Sådan afviser du opkald nummer to

• Hvis du hører to bip under et igangværende opkald, er der endnu et indgående opkald. Hvis du vil afvise det andet opkald, skal du holde Icn acc rmy multi function key nede i 1 sekund.

Sådan slår du mikrofonen fra under et opkald

• Hold nede på Icn acc rmy multi function key i 1 sekund. Du hører nogle bip. Slå mikrofonen fra ved at holde nede på Icn acc rmy multi function key i 1 sekund igen, indtil du hører nogle bip.