Sådan tænder og slukker du

Sådan tænder du dit headset

• Stryg opad på Icn sony key power on off. LED-indikatoren blinker hurtigt tre gange grønt for at indikere, at dit headset er tændt.

Sådan slukker du for dit headset

• Stryg nedad på Icn sony key power on off. LED-indikatoren blinker hurtigt tre gange rødt for at indikere, at dit headset er slukket.

Tip

Hvis dit headset er tændt, men inaktivt, forbliver det i parringstilstand i 10 minutter. Hvis dit headset ikke parres med en Android- eller iOS-enhed i løbet af 30 minutter, slukker det automatisk.