account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Sådan anvender du BSC10-tilbehøret til at lytte til musik

    Arrow left Oversigt over support til Bluetooth®-højttaler med magnetisk opladerpad BSC10
    1. Kontrollér, at BSC10-tilbehøret er parret med en Xperia™-enhed.
    2. Afspil lyd- eller videofilen på Xperia™-enheden. Lyden afspilles automatisk via højttalerne på det parrede BSC10-tilbehør.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!