Kom godt i gang

Arrow left Oversigt over support til Bluetooth®-højttaler med magnetisk opladerpad BSC10

Inden du kan anvende dit BSC10-tilbehør med en Xperia™-enhed, f.eks. afspille musik eller håndtere indgående opkald, skal du først parre de to enheder. Du kan parre BSC10-tilbehøret med en Xperia™-enhed enten ved hjælp af Bluetooth®- eller NFC-funktionen. Når enhederne er parret, opretter BSC10-tilbehøret automatisk forbindelse med Xperia™-enheden.