account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Afbrydelse og genoprettelse af forbindelse

    Der er flere måder at afbryde eller genoprette forbindelsen mellem Xperia™-enheden og BSC10-tilbehøret på:

    • Fravælg eller vælg BSC10 på listen over parrede Bluetooth®-enheder på Xperia™-enheden.
    • Anbring Xperia™-enheden over BSC10-tilbehøret, så NFC-registreringsområdet på enhederne rører hinanden.
    • Tryk på knappen til Bluetooth-parring.
    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Find dit produkt
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer