Xperia™-softwareopdatering – Officielt websted for Sony Mobile-support
account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.
    Xperia-softwareopdatering. Et baggrundsbillede af en mand, der holder en Xperia-smartphone.

Opdater din Xperia™

Hvis du opdaterer til den nyeste software, kører Xperia™ bedre og hurtigere, og en softwareopdatering kan også være den nemmeste og hurtigste løsning til eventuelle problemer med ydeevnen.

Angiv Xperia™-enhedens IMEI-nummer

Hvis du vil have vist den aktuelle softwareversion, opdateringer og kommende softwareudgivelser, skal du angive IMEI-nummeret på din enhed.

IMEI-nummeret er ikke gyldigt Oplysningerne er desværre ikke tilgængelige i øjeblikket. Prøv igen senere.
    IMEI-nummeret er ikke gyldigt Oplysningerne er desværre ikke tilgængelige i øjeblikket. Prøv igen senere.

Ny softwareopdatering er tilgængelig!

Din  er opdateret!

Version:

Læs produktbemærkninger

Hvis du vil opdatere din Xperia™-enhed, skal du søge efter og tappe på Indstillinger > Om telefon/tablet > Softwareopdatering. Følg derefter vejledningen på skærmen. Du kan også opdatere med en computer, der bruger Xperia™ Companion.

Alt dit personlige indhold, f.eks. billeder og kontakter, vil stadig være tilgængeligt efter softwareopdateringen.

Bemærk! Hvis du ikke har mindst 500 MB ledig intern hukommelse, vil ny software ikke være synlig og tilgængelig til at blive installeret.

Mine Android™-oplysninger

udgives for .

Der er ikke planlagt en ny Android™-version til .

Tillykke! udgives for .

Den præcise udgivelsesdato kan variere for de enkelte lande.

Så snart den nye Android™-version er tilgængelig og klar til at blive installeret, modtager du en besked.

Bemærk! Hvis du ikke har mindst 500 GB ledig intern hukommelse, modtager du ikke en besked, når der er ny software.

Det er de eneste oplysninger om , der er tilgængelige fra Sony Mobile.

Ny softwareopdatering er tilgængelig!

Din  er opdateret!

Version:

Læs produktbemærkninger

Hvis du vil opdatere din Xperia™-enhed, skal du søge efter og tappe på Indstillinger > Om telefon/tablet > Softwareopdatering. Følg derefter vejledningen på skærmen. Du kan også opdatere med en computer, der bruger Xperia™ Companion.

Alt dit personlige indhold, f.eks. billeder og kontakter, vil stadig være tilgængeligt efter softwareopdateringen.

Bemærk! Hvis du ikke har mindst 500 MB ledig intern hukommelse, vil ny software ikke være synlig og tilgængelig til at blive installeret.

Mine Android™-oplysninger

udgives for .

Der er ikke planlagt en ny Android™-version til .

Hvorvidt der er tilgængelige softwareopdateringer, afhænger af dit land og/eller din udbyder.

Hvis og når den nye Android™-version er tilgængelig og klar til at blive installeret, modtager du en besked.

Det er de eneste oplysninger om , der er tilgængelige fra Sony Mobile.