account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Anvendelse af berøringsskærmen

    Tap

    Ill sony accca tapping
    • Åbn eller vælg et element.
    • Markér et afkrydsningsfelt eller en indstilling, eller fjern markeringen.

    Berøring af elementer, mens du holder dem nede

    Ill sony accca touchingandholding
    • Aktivér en elementspecifik menu.

    Stryg

    Ill sony accca swiping
    • Stryg opad eller nedad på en liste.
    • Stryg til venstre eller højre, f.eks. mellem ruderne på startskærmen.
    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Close Luk
    Find dit produkt
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer