account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjælp os med at forbedre vores websted
Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

Anvendelse af tasterne

Icn sony key and power k90 Tænd/sluk
  • Skift mellem startskærmen og urskærmen

Icn sony key and back

Tilbage
  • Gå tilbage til det forrige skærmbillede i appen, eller luk appen.

Icn sony key and home

Start
  • Gå til startskærmen.

Icn sony key and menu

Handlinger
  • Åbn en liste over mulige handlinger i det aktuelle skærmbillede eller den aktuelle app.
Var disse oplysninger nyttige for dig?
Ja Nej
Dit input er værdifuldt!
Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
Send
Tak for dit input!
Find dit produkt
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer