Musik

Når du har installeret programmet Music på dit SmartWatch 2 , kan du bruge dit SmartWatch 2 til at styre de fleste musikafspilningsprogrammer på forskellige Android™-enheder. Se under Opsætning af SmartWatch 2 .

Sådan afspiller du en sang

1. På startskærmen på dit SmartWatch 2 skal du søge efter og tappe på Icn sony 13accca music.
  2. Tap på Icn sony 13accca music play.

Sådan justerer du lydstyrken

• Når musikken spiller, skal du tappe på Icn sony 13accca volumeup eller Icn sony 13accca volumedown.

Sådan skifter du mellem numre

• Stryg til venstre eller højre.