Startskærm

På startskærmen vises alle programmerne på dit SmartWatch 2. Du kan arrangere appikonerne på startskærmen, så de vises alfabetisk eller fra mest til mindst anvendt.

Sådan går du til startskærmen

• Tryk på Icn sony key and home.

Sådan gennemser du startskærmen

• Stryg til venstre eller højre.

Sådan åbner du et program via startskærmen

• Stryg til venstre eller højre for at finde programmet, og tap derefter på det.

Note

Når forbindelsen mellem dit SmartWatch 2 og din Android™-enhed er blevet afbrudt, er nogle af programmerne ikke tilgængelige, og ikonerne er derfor nedtonet.

Sådan arrangerer du programmer på startskærmen

1. Tap på Icn sony key and menu på startskærmen.
  2. Vælg en indstilling.