account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjælp os med at forbedre vores websted
Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

Opladning

Inden du anvender SmartWatch 2 første gang, skal du oplade enheden i ca. 30 minutter. Opladere/USB-kabler fra Sony anbefales.

Sådan oplader du SmartWatch 2

Ill sony accca charging
  1. Sæt den ene ende af USB-kablet i opladeren eller i USB-porten på en computer.
  2. Sæt den anden ende af kablet i mikro-USB-porten på dit SmartWatch 2.

Note

Der medfølger muligvis ikke en oplader på alle markeder.

Var disse oplysninger nyttige for dig?
Ja Nej
Dit input er værdifuldt!
Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
Send
Tak for dit input!
Find dit produkt
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer