Uventet adfærd

• Batteriet kan være fladt. Hvis batteriet er afladet, skal du oplade enheden i et stykke tid, før den viser, at den er i gang med at oplade. Oplad batteriet i mindst 30 minutter og slå derefter enheden til.

• Sørg for, at de nyeste Smart Connect- og SmartWatch 2-apps er installeret på din Android™-enhed.

SmartWatch 2-appen kan ikke ses i menuen på programskærmen på din Android™-enhed, og den starter automatisk, når SmartWatch 2 tilsluttes din Android™-enhed.

Mere

Hvis du vil opdatere Smart Connect-appen på din Android™-enhed
      1. Gå til startskærmen og tap på Sony home apptray normal=2.
      2. Tap på Smart Connect, og tap derefter på Sony key menu=1 > Appoplysninger.
      3. Tap på Sony key menu=1 > Søg efter opdateringer.
      4. Hvis der findes en opdatering, skal du følge de instruktioner, der
        vises på skærmen.

Bemærk: Hvis du vil minimere datagebyrer,skal du sørge for, at din Android™-enhed er tilsluttet et Wi-Fi®-net.

Hvis du vil opdatere SmartWatch 2-appen på din Android™-enhed

1. Gå til startskærmen og tap på Sony home apptray normal=2.
      2. Tap på Play Butik.
      3. Find SmartWatch 2 på listen over installerede apps og tap på den.
      4. Hvis der findes en opdatering, skal du følge de instruktioner, der
        vises på skærmen.

Bemærk: Hvis du vil minimere datagebyrer, skal du sørge for, at din Android™-enhed er tilsluttet et Wi-Fi®-net.

• Gennemtving nedlukning af enheden og start den derefter igen.

Mere

Sådan gennemtvinges nedlukning af dit SmartWatch 2

• Tryk på tænd/sluk-knappen og hold den indeSony key and power k90=2 i 12 sekunder, indtil dit SmartWatch 2 vibrerer og slås fra.
    • Nulstil enheden. Du kan nulstille dit SmartWatch 2 til standardindstillingerne. Nulstilling sletter alle personlige oplysninger på dit SmartWatch 2.

Mere

Sådan foretager du en nulstilling til standardindstillingerne
      1. Gå til startskærmen og tap på Sony 13accca settings=1.
      2. Tap på Nulstil SmartWatch.
      3. Du bekræfter ved at tappe på Sony 13accca checkmark=1.