Nulstilling af dit SmartBand 2

Nulstil dit SmartBand 2, hvis det fungerer uventet, eller hvis du vil oprette forbindelse til en ny enhed.

Sådan foretager du en nulstilling til standardindstillingerne

1. Sluk for dit SmartBand 2.
  2. Tryk og hold nede på tænd/sluk-tasten i 5-10 sekunder, indtil en grøn indikator går i gang med at blinke.

Sådan fjerner du parringen af dit SmartBand 2

1. Find og tap på Indstillinger > Bluetooth på din iPhone.
  2. Find SWR12, tap på Icn sony 15accet ios unpair, og tap derefter på Glem denne enhed.
  3. Tap på Glem enhed for at bekræfte.