Forberedelse af brug af SmartBand 2

Hvis dit SmartBand 2 skal fungere korrekt, skal du installere den nyeste version af SmartBand 2-app på din iPhone og derefter parre og tilslutte din SmartBand 2-enhed til din iPhone via Bluetooth®.

Sådan konfigurerer du dit SmartBand 2 ved hjælp af Bluetooth®

1. Sørg for, at din SmartBand 2-enhed er opladet og tændt.
  2. På din iPhone skal du sikre, at du har installeret og opdateret SmartBand 2-app til den nyeste version.
  3. På din iPhone skal du åbne SmartBand 2 og derefter følge vejledningen på skærmen.

Note

Du skal måske opdatere firmwaren for dit SmartBand 2, når enheden er parret med din iPhone.

Tip

Hvis du ikke kan se introduktionsskærmen, kan du tappe på fanen SmartBand 2 i SmartBand 2-app for at få hjælp til at oprette forbindelse til din enhed.