Opladning af SmartBand 2

Inden du bruger SmartBand 2 første gang, skal du oplade det i ca. 30 minutter. Det anbefales, at du bruger en Sony-oplader.

Dit SmartBand 2 slukker automatisk, når opladeren tilsluttes. Du kan ikke tænde enheden, mens der er tilsluttet en oplader.

Sådan oplader du dit SmartBand 2

Ill sony 15accet charging
  1. Sæt den ene ende af USB-kablet i opladeren eller i USB-porten på en computer.
  2. Sæt den anden ende af kablet i mikro-USB-porten på dit SmartBand 2.
  3. Mens batteriet oplader, ændres farven på beskedindikator A. Beskedindikatoren ændres til grøn, når du når et batteriniveau på 90 %.

Note

Kontrollér, at USB-porten er tør, før du isætter et USB-kabel i porten.

Note

Dit SmartBand 2 slukkes, når det sluttes til en oplader, og det skifter tilbage til forrige tændt/slukket tilstand, når opladeren tages ud igen.

Status for batteriets beskedindikator

Rød indikatorBatteriet oplades, og opladeniveauet er lavere end 15 %.
Orange indikatorBatteriet oplades, og opladeniveauet er mellem 15-90 %.
Grøn indikatorBatteriet oplades, og opladeniveauet er højere end 90 %.

Sådan kontrollerer du batteriniveauet i dit SmartBand 2

• Søg efter og tap på SmartBand 2 på din iPhone. Batteriets procentniveau vises på startskærmen for din SmartBand 2-app.

Note

Du kan ikke kontrollere batteriniveauet, når dit SmartBand 2 oplader.

Besked om lavt batteriniveau

Når dit SmartBand 2 når et bestemt batteriniveau, vibrerer enheden, og den røde indikator begynder at blinke hvert 4. sekund, indtil du oplader enheden eller slukker den. Beskeden om lavt batteriniveau udløses, når du har ca. fem minutter tilbage i hjerteaktivitetstilstand og 75 minutter i STAMINA-tilstand. Tiden afhænger af dit forbrug. Når batteriniveauet er under 1 %, slukkes dit SmartBand 2 automatisk. Du skal oplade dit SmartBand 2, når batteriet løber tørt.

Note

Hvis funktionen "Forstyr ikke" er slået til, får du ikke besked om lavt batteriniveau.