Sådan bærer du dit SmartBand 2

Du skal bære SmartBand 2 på den hånd, du bruger mest, og anbringe enheden på dit håndled to fingre oven over håndledsbenet. Sørg for, at dit SmartBand 2 sidder tæt, men behageligt, hverken for stramt eller for løst. For at SmartBand 2 kan overvåge din puls, skal det blive på plads på dit håndled. Mens du træner, kan du stramme håndledsremmen en smule. Når du er færdig, kan du løsne håndledsremmen.

Ill sony 15accet wearingIll sony 15accet tighten band

Vær god ved dit SmartBand 2 og din hud

Du kan gøre dit for at beskytte din hud ved at justere armbåndets pasform rundt om dit håndled og rengøre dit SmartBand 2 jævnligt. Skyl SmartBand 2 i rent vand under vandhanen, og tør enheden fuldstændig, især når du har udført hård aktivitet, svedt meget eller brugt enheden udendørs.

Hvis du begynder at opleve irritation af huden eller en allergisk reaktion, skal du stoppe med at bruge SmartBand 2. Kontakt din læge, hvis symptomerne fortsætter.