Apps fra tredjepart

Du kan bruge SmartBand 2 som pulsmåler ved hjælp af motionsapps fra tredjepart.

Sådan opretter du forbindelse til apps fra tredjepart

Note

Værtsappen afbryder midlertidigt forbindelsen, når du konfigurerer apps fra tredjepart. Sørg for, at ingen tidligere installerede apps fra tredjepart har forbindelse under konfigurationen.

1. Fra programmets hovedskærm på din Android™-enhed skal du finde og tappe på SmartBand 2 > Icn sony key menu > Indstillinger.
    2. Tap på Apps fra tredjepart, og tap derefter på OK for at gøre dit SmartBand 2 tilgængeligt for andre apps i et par minutter.
    3. Tap på OK, FORSTÅET for at afvise beskeden.

Tip

Tap på Annuller for at afslutte forbindelsesprocessen.