Introduktion

Dit SmartBand 2 er et supplerende produkt, der kan oprette trådløs forbindelse til Android™-enheder via Bluetooth®. Du bærer det på det håndled, du bruger mest, og det registrerer dine bevægelser og interagerer med din Android™-enhed, så det kan generere data om din hverdag og dine vaner. SmartBand 2 tæller for eksempel dine skridt og registrerer data om din fysiske tilstand, mens du sover, går eller løber.

Dit SmartBand 2 er en enhed, du kan bære hver dag, og den har en sensor, der overvåger din puls og hjælper dig med at måle din hjerterytme. Sammen med Lifelog-appen, kan du sætte personlige mål og følge din udvikling på en overskuelig måde. Når produktet bruges sammen med en kompatibel Android™-enhed, kan du bruge SmartBand 2 til at modtage beskeder og administrere dine alarmer og telefonopkald.

Før du begynder at anvende SmartBand 2, skal du hente SmartBand 2-app og konfigurere tilbehøret til at fungere med din telefon eller tablet. Du kan finde flere oplysninger i den relevante opsætningsvejledning. Husk også, at din Android™-enhed skal køre på Android™-software version 4.4 eller nyere og understøtte Bluetooth® version 4.0.