Mit SmartBand 2 oplades tilsyneladende ikke

• Brug det USB-kabel fra Sony, der følger med. Hvis SmartBand 2 stadig ikke oplader, kan du prøve at bruge et andet USB-kabel til at slutte SmartBand 2 til opladeren, eller slut USB-kablet til en USB-port i en computer. Du kan også prøve at slutte opladeren til en anden strømkilde. Hvis du opdager et problem med opladeren eller kablet, skal den defekte del skiftes ud.